Billiga loftsängar

Om lägenheten är liten så kan det ibland vara svårt att få plats med allt och alla. Här gäller det att vara uppfinningsrik och komma upp med bra lösningar. Rent allmänt så lönar det sig att utnyttja höjden i de olika rummen. Bokhyllor ända upp till taket, höga garderober, och så vidare. Något som verkligen kan frigöra värdefull golvyta är billiga loftsängar.

Billig loftsäng med skrivbord

Med billiga loftsängar så tar man det hela till ytterligare en nivå - bokstavligen. I ett och samma rum kan man alltså sova, jobba, äta och umgås med sina vänner. Det räcker med att en hörna uppe vid taket är avdelad för sängen, så kan resten ske under den. Ingen som sitter på ens säng eller använder den som avlastningsplats.

Loftsäng med skrivbord och hyllor

På nätet finns det idag ett stort utbud av riktigt snygga och billiga loftsängar. En del har gott om plats så att man också kan förvara sina viktiga saker bredvid sängen. Andra är mer bara tänkta för att sova på, och tar inte upp mycket plats över huvud taget. Priserna är rimliga också, många gånger ligger de klart lägre än ute i de vanliga butikerna. En annan bra fördel med att handla online är att många svenska nätbutiker erbjuder fri frakt, vilket gör det betydligt lättare att få hem denna stora och ofta tunga möbel.

Att sitta hemma och surfa runt på nätet är ett mycket bekvämt sätt att handla möbler. Med alla de billiga loftsängar som finns tillgängliga så kommer man alltid att hitta något som passar in i hemmet. helt plötsligt kommer det att bli gott om plats, relativt talat i alla fall.

Liten loftsäng för barnens rum

Andra väljer att ställa in billiga loftsängar i barnens rum. Många gånger är sovrummen ganska så små, och under sängen kan man då ställa skrivbordet eller kanske en skön liten fåtölj. Om flera barn delar sovrum kan billiga loftsängar vara den perfekta lösningen för att få plats med allt och alla. Den äldste kan sova där uppe, vilket ger en känsla av att nästan ha sitt eget rum.

Loftsäng med rutschkana

Billiga loftsängar är alltså bra för både barn och vuxna. Det är en smart lösning som gör det möjligt att bo på en liten yta utan att det blir allt för trångt. Många målar dem i en neutral färg så att de smälter in i rummet och man nästan inte märker dem. Andra sätter upp en liten snygg gardin för att gränsa av och göra det ännu mer privat. Det viktiga är att man sover gott vilket är så gott som garanterat med en loftsäng. Avskilt och lugnt, med en härlig utsikt - vad mer kan man önska sig av en säng?

Stabil familjesäng i vit furu