Loftsäng med skrivbord

Loftsängar är bra att ha när du har begränsat med utrymme i hemmet. Det är otroligt lätt att få plats med olika saker under sängen, och rummet blir genast så mycket större. Många använder dem till barnens rum, och då kan det vara praktiskt med ett skrivbord under sängen.

Loftsängar med skrivbord hittar du till bra priser online

Vissa loftsängar har ett medföljande skrivbord. Detta är ibland fastskruvat tvärs över längden på sängen. Ett alternativ kan vara när det sitter i ett hörn eller på tvärs. Då blir det naturligtvis mindre yta för att skriva och arbeta, men du får plats med annat på sidan av. På detta sätt får du med dig allt med en gång, och slipper tänka mer på det.

Många ställer också själva in ett skrivbord under loftsängen. Det enda du ska tänka på då är att det finns tillräckligt med höjd för att sitta under sängen. I övrigt så är det ju bara att välja storlek på skrivbordet och skapa ett litet krypin.

Det finns en rad olika loftsängar med skrivbord att välja mellan. Helt säkert kan du hitta en färg och design som du trivs med. Även med ett begränsat utrymme går det att få plats med både en sovplats och arbetshörna genom att utnyttja höjden i rummet.