Loftsängar med soffa

I många städer är lägenheterna ganska så små och trånga. Även om du kanske har flera rum så är de inte så stora. Men även en begränsad yta kan rymma mycket om du bara planerar det hela. Loftsängar med soffa är en lösning som på senare år blivit riktigt populär.

Hitta den perfekta loftsängen för dina behov online

Om du bor i en etta kan det vara praktiskt med en sovplats uppe på loftsängen och sedan en soffa under den. Därmed så kan du både umgås med vänner, se på TV eller vad som helst och alltid sitta bekvämt. Sängen syns inte där uppe och du slipper fälla ut en bäddsoffa varje dag.

Loftsängar med soffa kan också vara en perfekt lösning för de lite större barnen. De tycker om att ha sina kompisar på besök, och då kan de sitta där nere och prata. Bra mycket bättre och hygieniskt än att sitta på sängen, vilken är helt avskild.

Det finns olika modeller och färger på loftsängar med soffa. Du kan antingen välja en säng som har en soffa fastskruvad under, kanske i den ena hörnan om det är för barnrummet. Annars går det också att helt enkelt ställa in en annan soffa under, och därmed utnyttja allt utrymme i rummet.